Slow motion aka merangkak post

Posted by gerg On 10:56 AM
Makin lama makin slow posting kat blog nih ... nak kata masa tak cukup .. dah cukup tuhan bagi 24 jam satu hari, ini bermakna kelemahan diri sendiri menguruskan masa =D. Walau cam mana pon, memang tak ada apa nak di post kan kat sini. Balik balik cerita benda sama bosan plak.

Hari yang di tunggu makin dekat, makin berdebar jantung menanti. Ikan pon cam biasa semua pon ok jek, ikan Copperband dah masuk 6 bulan idop .. so ok lah dia buat kije. So far just makan brine shrimp lelain tamau .. ampess nya ikan. Doctor fish baru nak masuk 5 bulan, happy sesangat ... sebab bukan senang dia nak idop lam aquarium nih ...

Lelain kes tak der, cuma re-position leather coral, sebab makin membesar dan dah masuk ruang plate coral, tu pon gila malas nak cabut dia dr batu tu. Buat masa sekarang nih coral tu cam hot dog goreng jual kat pasar malam kena cucuk ngan lidi ... hehehe.. kalau tak buat cam tu .. nampak nya melayang lah dia entah kemana. Harap dia cepat cepat lah melekatkan diri kat tempat baru.

Forum Malaysia Marine Club pon dah tak berapa nak gi browse, bz laa .. kije pon banyak. Aagak nya cam macam benda menarik ada.

Related Posts by Categories




0 Response to "Slow motion aka merangkak post"

Post a Comment

It is basically an escape. Also as a soothing element to relax in stressful environments. Some believe that seeing fish swim about helps us to forget our worries and ease our minds.